Kesä on vierähtänyt nopeasti ja aikaa blogin päivittämiselle ei ole löytynyt ennen tätä hetkeä. Saimme remontin siihen pisteeseen, että koko huusholli on käytettävissä päivää ennen kuin pitkän matkalaiset vieraamme saapuivat U.S.A:sta. Rene Wigen (kennel Kinsey's) ja Theone Hutchman (kennel Hutchland) saapuivat vieraaksemme. Heidän mukanaan vierailulle tuli myös musta uros, Kinsey's Black Magical Quest aka Merlin. Lisäksi saapui meidän laumamme uusi vahvistus, Kinsey's Magica De Spell, Milla kutsumanimeltään. Kuvia Millasta laitetaan vähän myöhemmin sekä oma sivu varsinaisille kotisivuille. Samalla vaivalla yritän ährätä myös sivun Beritille...

Berit oli oikein mielissään uudesta leikkikaverista ja he ovatkin selkeästi BFF. Yhteinen kielikin löytyi heti. Vauhtia piisaa siis tässä talossa tätä nykyä.

Sunnuntaina kävimme katsomassa Sawo show:ssa käppänä kehiä ja jonkun matkaa loppukehiä. Vietimme alkuviikkoa täällä Kajaanissa ja mökkeillen Ipitsalla. Torstaina 7.8.2014 matkasimme kohti Helsinkiä. Pysähdyimme Kuopiossa silmäeläinlääkärillä tarkastamassa Merlinin silmät, jotka todettiin terveiksi. Perjantaina olikin sitten vuorossa WDS. Merlinin tulos ei ollut päätähuimaava, tuomarin mielestä se oli liian kevyessä kunnossa ja että etukulmaukset olisivat saaneet olla paremmat. Merlin parka poti vatsatautia pari päivää ennen näyttelyä joten ei ihme että se oli kuikelo kunnossa kehässä. Mutta eipä siinä, tämmöistä se näyttely on, välillä menestyy ja välillä ei.

Tein näyttelyissä hauskan huomion katsoessani mustien uros veteraanien luokkaa. Ei ole epäilystäkään keneen Berit on tullut luonteen ja energiamäärän puolesta! Berit on tullut ihan isäänsä... Oli ihana nähdä Topi-iskä kehässä täynnä tarmoa ja virtaa :)

Näyttelyiden jälkeen kävimme saaristoristeilyllä, shoppailemassa kauppatorilla ja Stockmannilla, syömässä ihanissa ravintoloissa sekä seuraamassa loppukehiä messarissa. Kuten aina ennekin messarissa on mahtava tunnelma loppukehien aikaan ja suosikkeja kannustetaan riippumatta rodusta. 2 suosikkiani olikin BIS 1 ja  BIS 2 :)

Maanantaina teimme visiitin Vantaan opaskoirakoululle ja niinpä alkoi pikkuhiljaa olla yhteinen aika vähissä koska tiistaiaamuna Rene, Theone ja Merlin matkasivat takaisin kotiin. Haikein mielin saattelin heidät lentoasemalle. Ensi keväälle on suunnitteilla vastavierailu, jota ei millään meinaa malttaa odottaa :)