Alma - Almiina - Almushka on saanut tänään pari uutta kamua. Aamulenkillä naapurin perhoskoira Sasu teki tuttavuutta neidin kanssa. Sasu on vanha herrasmies, joka ei turhia hötkyile ja sellainen onkin näin alkuvaiheessa mukava uusi kamu.

Toinen uusi kaveri on kummi-poika Rolle, joka kävi siistiytymässä tulevata näyttelyä varten. Aluksi Rolle oli A:n mielestä vähän jännittävä mutta pian heistä kuitenkin kamut tuli (pienellä varauksella) niin haisuliakin voitiin kilpaa vetää. Alma muuten voitti muutaman erän... vahva neiti  Muutenkin se on kyllä viisas pikkunausteri, kun ei ole aina suunapäänä kaikkien luokse menossa vaan tarkkailee ekaksi ja tekee johtopäätökset hetken perästä. Oikea snautseri luonne! Tällä hetkellä pikku-itiö nukkuu kuin tukki kun on saanut olla koko päivän pihalla touhuilemassa.

Ihana aurinkoinen keli innoitti niin emäntää kuin 4-jalkaisia tekemään hieman pihahommia. Koiruudet enemmänkin laidunsivat nurmikkoa ja kaivelivat kuoppia mutta kyllä siinä muutama risukin tuli kerättyä. Voi kun saisi vielä kaikki itikat hävitettyä maan päältä, niin kesä olisi täydellinen.

Huomenna trimmiurakat jatkuvat... Äiteen tytöt tulee siistiytymään ja jos ei ole aivan älytön helle, pitäisi kait tuo Hegulinkin turkki alkaa ottaa alas. Ei vaan oikeen tuo karvan pöllyytys iske näin ihanalla ilmalla, etenkin kun on näin laiska karvan rassaaja...  

Ensi viikonloppuna on sitten vuorossa Oulun näyttely. Edelleen ollaan turistina, mutta ihan täysillä tohinoissa mukana kuitenkin. Olen kenneltytön ominaisuudessa kun ystäväni Elin (Pirkko´s Dark Skyn, eli Skruffin omistaja) saapuu koirinensa näyttelyyn. Sitä seuraava viikonloppu meneekin jo muilla mailla vierahilla, eli Ruotsissa.