On pitänyt sen verran kiireitä viime aikoina, ettei ole ehtinyt pahemmin koneen äärellä istuskelemaan. Nyt kun tuo meidän pikku-potilas nukkuu ajattelin pikaisesti kirjoitella viimeisimpiä kuulumisia.

Tässä helmikuun aikana on silmätarkastettu muutama kasvatti:

S. Exclusive : ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, S. Flashpoint: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia ja S. Fear No Evil: Distichiasis : todettu. S. Cruella De Vil:ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia. Ensi kuun alussa tarkastukset jatkuvat muutamien muiden kasvattien osalta, kun Sotkamossa järjestetään joukkotarkastus.

Maanantaina suuntasin Volvon nokan Joensuuta kohti tapaamaan Laran sulhoa, komeata herraa nimeltä Backout´s Yocothai eli tuttavallisemmin Jetroa. Voi sitä Jetron riemua kun tajusi mitä varten me sinne oltiin tultu kyläilemään. Lara otti asian hieman viileämmin... Maanantai iltana Jetro kuoriutui lopuista karvoistaan ja tiistaina Lara ilmeisesti tunnisti hänet samanrotuiseksi ja astutus onnistui. Aika tarkka neiti tuo meidän Larppanen... Silmänisku Nyt jäädään jännityksellä odottamaan, tuleeko keväällä meille perheenlisäystä. Kiitokset Sarille ja Tommille kestitsemisestä. Nam, Tommin kinkkukiusaus on edelleenkin yhtä luxusta kuin ennenkin Kieli ulkona! Kiitokset myös vanhalle virttyneelle Volvollemme, joka vei meidät perille ja toi vielä takaisinkin... Hyvä poika! Silmänisku