Koko kesä on tahkottu ympäriinsä ämpäriinsä näyttelyissä, aloittaen toukokuussa Kertun kanssa, jatkettu kesäkuussa Hellgan kanssa ja Alman debyytti oli heinäkuussa. Tavoitteet täyttyivät osittain, molemmat sisarukset saivat tältä kaudelta kerättyä kaikki 3 tarvittavaa sertiä, jotka oikeuttavat Suomen muotovalion arvoon. Hellgan osa ulkomaan kisoissa oli jäädä nuolemaan tassujaan, sertit ja cacibit menivät nokan edestä. Tästäpä lannistumatta jatkamme siihen mihin jäimme sitten taas ensi vuonna.

Almiinan kausi oli vaihteleva. Eka kisa meni ilmaa inhotessa, uutta tilannetta oudoksuessa ja mammaa kaivatessa, mutta seuraavana päivänä aurinko jo paistoi risukasaan ja oma mamma oli hihnan päässä ja ensimmäinen SA tuli plakkariin. Emännän jääräpäisyys pitää pöyhkeät jalkakarvat olkoonkin niin, etteivät ne olleet kovin häävin väriset aiheuttivat parissa näyttelyssä laatuarvostelusijan alennuksen huonon värin takia. Tästä sisuuntuneena ne skrabattiin lähes olemattomiin ja parissa viimeisessä näyttelyssä tulostaso koheni huimasti. Kauden päätösnäyttely kisattiin Suonenjoella 27.8.2011, jossa tuomaroi Marja Talvitie. Alma oli VSP ja sai kolmannen sertinsä. Kaiken kaikkiaan haaveena oli saada Almalle tällä kaudella vähintään kaksi sertiä, joten odotukset ylittyivät.

Nyt sitten katsotaan mihin karvat ennättävät, Haaveena on messari ja tietenkin tamminäyttely, mutta katsotaan nyt kuin meidän käy.

Results from Suonenjoki group show 27.8.2011, judge Marja Talvitie

Big Paw´s Cover Girl, "Alma": BOS & CAC

Ohessa pari kuvaa Suonenjoelta, "paparazzina" toimi Oona Heikkinen