Yli viikko taas mennyt, kun viimeksi ehdin päivitellä blogia... Mihin tämä aika oikein menee??? No, palataan ajassa taaksepäin ja erkkariviikonloppuun. Ilmat eivät suosineet kyllä millään lailla näyttelypäivänä, mutta kaikesta huolimatta oli tosi kiva tavata kamuja ja seurata kehää kun rotuja oli edustamassa sen verran iso joukko. Mustia tuomaroinut Israelin ihme kyllä jäi muistoihin tuomarina, jolla ei ollut mitään linjaa arvosteluissaan ja siitäpä syystä sille sedälle ei mahda meikäläisiä ihan heti mennä arvuuteltavaksi. Kiitokset Eijalle ja Jussille viikonlopusta ja onnittelut vielä tätäkin kautta Lyylin hienosta BIS 2 veteraani sijoituksesta!!!

Kummipoika Rolle (Tornado Grasant) kilpaili samaan aikaan Kajaanin ryhmiksessä ollen ROP ja sai ensimmäisen sertinsä. Seuraavana päivänä Muhoksella tulos ei ollut ihan samanmoinen: EH 1.

Rolle jatkoi hienosti alkanutta kauttaan viime viikonloppuna Rovaniemellä, jossa tuomari, Igor Selimovic palkitsi Rollen korkeimmalle pallille eli lopputulos: ROP + SERT + CACIB. Onneksi olkoon Ingalle ja Petelle. Nyt vaan metsästämään se viimeinen serti vielä jostain

Tytöt on voineet paksusti, etenkin Siiri... Ilmeisesti uusi ruokinta ei ole ollut hyväksi kun tantta lihoo entisestään ja kutina on pahentunut. Koska semi-barffaus ei näytä passaavan, aloitetaan eläinlääkäriltä hommattavalta allergisen koiran ruoalla seuraava testaus. Allergiatesteihin sit seuraavaksi saadaan varailla aikaa.

Eilisen turkinhoitopäivän seurauksena sai todeta, että Kertun uusi tulollaan oleva karva on mahtavan karkeaa rungossa. Vielä kun nuo kintut sais vähän paremmaksi niin hyvä tuloo. Hegulilla taas vuorostaan alkaisi pian karva olla sen verran kypsää että pääsee nyppimään sen. Voi kun noille itiöille sais jonain päivänä samanlaatuisen turkin kuin Wilma-mummolla on...

Nyt sitten odotellaan kuin hevonen kesää tulevaa viikonloppua ja uutta perheenjäsentä...