Rauhaiselo jatkuu. Tytöt (lähinnä pennut) ovat olleet "ihmisiksi" viime aikoina. Mikä edelleenkin hämmästyttää ottaen huomioon lähihistoriikki...

Hellga ei ole enää meidän vauva, vaan siitä on tullut "iso tyttö" juoksun alettua viikonlopun aikana. Etenkin kun se vielä tuli nypittyä, niin loputkin vauvamaisuudesta on nyt mennyttä.  Viikonloppuna myös velipoika Arttu kuorittiin karvoistaan ja kylläpä sai kasvattaja olla tyytyväinen näkemäänsä.  Kuvia ei sitten älytty ottaa (taaskaan) mutta pitää korjata asia, jahka karvat vähän kasvavat takaisin. Laralla on juoksu myös juuri nyt ja Kertullekin pitäisi mokoma alkaa pian.

Kun pennut olivat huomattavasti nuorempia, oli pelkona, että ne kasvavat aivan liian suuriksi, koska kasvuvauhti oli aivan valtaisan nopea. Eikä ne ihan kirppuja olleet tilastollisesti luovutusikäisenäkään... Nyt 7 kk vanhana Arttu on 33 cm, Kerttu 32,5 cm ja Hellga 32 cm. Leevi on arviolta 33,5 cm ja Demi 33 cm. Maxia en ole nähnyt pitkiin aikoihin, mutta ei sekään kuulosta kuvailun perusteella  kovin isolta (maksimissaan jotain 34-35 cm). Ihana, että kerrankin on näin tasainen pesue (koon puolesta) kun aiemmin on kokemusta suuremmista koko eroista.

Tytöt ovat viime aikoina nauttineet normaalia enemmän uunin lämmöstä...

tai sitten muuten vaan mahdollisimman pehmustetulla alustalla...