Perjantai aamuna pakkasin kamani ja koirani Lehtolan Matin ja Mirkun matkailuautoon ja suuntasimme auton keulan kohti Porvoota. Parkkeerasimme viikonlopun asuntomme Mihan kennelin - Saimi ja Ahti Niemisten pihalle. Ilta oli mitä mukavin, juhlimme Ahdin 75-vuotis syntymäpäiviä ja hyvissä ajoin yritimme painua nukkumaan jotta oltaisiin virkkuja seuraavan päivän koitoksessa.

Päivä alkoi kiireisesti vaikka alunperin laskin meillä olevan hyvin aamulla aikaa. Wilman kuivaamisessa meni tovi jos toinenkin enkä sitten aamupalalla ehtinyt / pystynyt juomaan kuin kupin kahvia. Aamu (ja koko himskatin päivä!) oli kylmä ja villahousut sukkineen ei olisi olleet pahitteeksi. Sitten tuloksiin, Wilma oli ROP-veteraani mutta ei sijoittunut paras narttu luokassa. Viis siitä, Wilma nimittäin sijoittui upeasti ja emännän yllätykseksi BIS 3- veteraaniksi!!! Matin ja Mirkun Saara oli hienosti junioriluokan toinen ja sai erinomaisen. Senjakin olisi pärjännyt paremmin jos olisi suostunut näyttämään tuomarille hampaansa... Tällä kertaa tuloksena oli EH. Kuitenkin koko meidän näyttelyseurueen koirulit pärjäsivät hienosti, joten onnittelut kaikille asianosaisille myös tätäkin kautta Nauru

Virosta kuului lauantaina upeita uutisia, Wilman lapsenlapsi Peppi (Heathkeeper´s Front N´Center) oli voittajanäyttelyssä VSP, saaden uusia titteleitä: EE MVA ja EEV-09! Seuraavana päivänä Viron erikoisnäyttelyssä Pepin sijoitus parani ollen ROP, upeata! Onnittelut Johannalle ja Pepille!

Ja sitten sunnuntaihin. Porvoon näyttelyn jälkeen ajoimme suoraan Saloon, missä majoituimme viihtyisälle leirintäalueelle Vuohensaareen. Aamulla pääsimme lähtemään näyttelyyn varsin rauhallisissa merkeissä kun tällä erää kiire ei "kiusannut". Aurinkokin jopa näyttäytyi, silti niin, ettei näyttelyissä ollut liian kuuma. Wilma-mummeli oli taas ROP-veteraani ja tuli poimituksi BIS-vet kehässä hienosti kuuden parhaan joukkoon. Valitettavasti tuomari kuitenkin tipautti meidät pois loppusijoituksista mutta ei se mitään, ens kerralla sit??? Silmänisku Saara sai tällä erää EH:n koska tuomari tykkäsi sillä olleen mukamas pehmeähkö turkki (ei se sitä kyllä ole...). Senja petrasi ja esiintyi hyvin ja oli VSP ja sai sertin tullen näin Suomen muotovalioksi! Itsekin pääsin pyörähtämään keskarikehässä. Esitin Senjan velipojan PU4:ksi Nauru Tähän väliin pitää vielä erikseen onnitella Arjaa valkoisen kasvattitytön Pilkkeen upeasta ryhmäsijoituksesta sekä muidenkin kauniiden kasvattien menestyksen johdosta (ihan koko viikonlopun ajalta)!!!

Kiitokset Niemisille majapaikasta ja kestitsemisestä, Matille ja Mirkulle matkaseurasta, koko meidän seurueelle leppoisasta ja mukavasta viikonlopusta ja tietenkin Arjalle mitä ihanimmasta Wilma-mummosta!

1244550167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Wilman kanssa erkkarissa (kuva: Sari Vatanen)

1244550861_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Wilma BIS-3 veteraani (kuva: Arja Niemijärvi)