Taas on kulunut pitkä tovi, kun viimeksi on tullut kirjailtua kuulumisia. Käytännössä se tarkoittaa, ettei meidän arjessa ole ollut mitään ihmeempiä tapahtumia. Normaalia päiväarkea vain.

Hellgan jalkaa on paranneltu ja nyt alkaa näyttää lupaavalta, että se toipuu ilman sen kummempia operaatioita. Silti sen liikkumista on vielä jonkin verran rajoitettu, eikä ole annettu täysipainoisesti riehua kavereiden kanssa.

Almiinan ensimmäinen juoksu alkaa olla jo ohi. Neiti on kasvattanut uutta karvaa ihan mukavasti ja toivottavasti pian saisin aikaiseksi ottaa siitä jo ajantasaisemmat kuvat kotisivuille. Kuvaaminen ei vain ole lempipuuhaani ja sisällä otetut kuvat eivät juuri koskaan onnistu...

Siiriä on tutkittu koko syksy sen omituisen karvanlähdön takia. Kaikki mahdollinen on testattu eikä kokeissa ilmene koirassa mitään vikaa, päinvastoin kaikki arvot on niin kuin pitääkin. Siiri aloitti juoksun Alman kanssa lähes yhtäaikaa. Näillä näkymin ko. juoksu jää sen viimeisemmäksi. Tarkoitus on steriloida Siiri nyt talven aikana, mikä toivottavasti auttaa karvan takaisin kasvuun.

Wilma mummelin 10-syntymäpäivät lähenee ja tarkoitus on viettää niitä virallisesti 18.12.2010. Lapset ja lapsenlapset perheineen ovat tervetulleita kahville