Takana on, mitä hauskin viikonloppu Helsingissä. Messukeskuksessa oli vuoden päätapahtuma Voittaja 2010 ja historian ensimmäinen Helsinki Winner näyttely. Omia koiria en ilmoittanut näyttelyyn, mutta kannustettavia riitti.

Lauantain rotunsa paras, Helsinki winner tittelin ja Suomen muotovalioarvon saavutti Mirta´s House Kalevala Design, eli kotoisammin Candy. Onnittelut vielä tämänkin kautta Eijalle, Jussille ja Anulle!!! Illalla saavutusta juhlistettiin Hotelli Långvikissa shampanjalla ja gourmee aterialla, nam nam. Illan kruunasi hauskaakin hauskempi stand up-koomikko, joka oli tilattu paikalla olleelle pikkujouluväelle

Ingan ja Peten Rolle oli lauantaina sai erin ja oli valioluokassa kolmas ja sunnuntaina väri vaihtui punaiseen, eli tuloksena erittäin hyvä. Sunnuntainen tuomari käytti koko väriskaalaa ja kieltämättä erinomaiset olivat kiven alla. Tyytyväisiä sai olla tuloksiin, koska mustissa taso oli hyvä. 

Lisää riemua riitti sunnuntaina kun Sarin Bomus (Backout´s Xmas Bonus) juoksi isot pojat nurin ja saavutti juniorivoittaja tittelin, superisti onnitteluja niin Sarille kuin Arjallekin!!!

Reissu oli väsyttävä, mutta antoisa ja oli ihana tavata kamuja ja nähdä paljon kauniita koiria.