Aatu on ollut viime aikoina varsin pirteä pappa mutta takapakkia tuli eilen kun töitten jälkeen menin kotiin. Aatu tapansa mukaan ilakoi saapumiseni takia sen verran villisti, että yskittämäänhän se rupesi. Sen seurauksena Aatu pyörtyi :-(((  Siitä virottuaan Aatu oli aika vaisu koko illan, nukkui lähinnä kopassa ja yhdessä välissä pyysi yläkertaan, jotta pääsee omaan rauhaan nukkumaan.

Tänä aamuna J-P vei sen lekurille tarkastettavaksi. Lääkäri tutki tilanteen ja totesi, ettei keuhkoista kuulu sen pahempaa rohinaa, eikä pumppukaan kuulostanut sen kummemmalta kuin edelliselläkään kerralla tutkittaessa. Kainalossa oleva kasvain on edelleenkin sen oloinen, ettei sen pitäisi vaikuttaa myöskään nykytilaan. Fortekoria määrättiin annettavaksi toinen puolikas lisää päivää kohden ja nyt vain seurataan tilannetta.

Kääk, että osaakin olla voimaton olo kun ei tiedä miten tilanne tästä kehittyy. Aatu on useimmiten tosi pirteitä ja välillä onkin mennyt useita päiviä niin, ettei ole yskittänyt. Pyörtyilemistä ei eilisen lisäksi ole tietääksemme (siis eihän me toki tiedetä mitä työpäivän aikana tapahtuu...) tapahtunut muulloin kuin ne pari kertaa kunnon heikettyä. Aatun ei kyllä anneta kitua ja kärsiä ja johonkin ratkaisuun varmasti päädytään heti jos elämänlaatu tästä merkittävästi huononee. Toivottavasti tämä vastoinkäyminen on siis vain tilapäinen juttu.........