Meidän mahtimuori, riivinrauta, riiviö kuningatar-Wilma on tänään 8 vuotta! Uskomatonta, kuinka nopeasti aika kuluu (huom. itse olen edelleenkin 20-vuotias... ;))!!! Muistan edelleen elävästi viikonlopun kun kävin Wilman hakemassa Arjalta. Siihen viikonloppuun kuului monenlaista toimintaa, mm. Jere palkittiin vuoden koirana, visiteerasimme Siuntiossa, näin ensimmäisen kerran koiran keinosiemennyksen ym. ym. Mutta päällimmäisenä on muistikuva poikien (Aatun ja Jeren) reaktiosta kun toin Wilman kotiin. Taisivat ajatella, että minkä hiton tuo emäntä heidän riesakseen toi. Vaikka sen ikäisestä pennusta ei varmaksi tiedä, mikä siitä sitten isona tulee, oli siinä jotain erikoista jo heti ensi silmäyksellä. Juu, ja tuittupäinen se on ollut varmaan jo syntymästään lähtien ;) Monet menestyksekkäät reissut on Wilman kanssa tehty niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hienoa menestystä oli lupa odottaa jo kun Maret Kärdi arvosteli Wilman sen ensimmäisessä näyttelyssä (pentuluokka) Kajaanissa syksyllä 2001. Eipä ole ennen sitä, eikä sen jälkeen tuomari halunnut kuvata asioikseen koiriani ja höpöttäneen niistä vielä tuomari illallisilla :-D

Wilma on kuin viini. Paranee vuosi vuodelta :-) Tulevasta sen verran, että nyt osa-aikaeläke alkaa olla Wilman kohdalla ohi. Ensi keväänä on suunnitelmissa palata takaisin kehiin veteraanina. Wilma ei ole koskaan ollut turkiltaan niin upeassa kunnossa, musta kuin yö ja koristekarvoja riittää vaikka toisille asti jakaa :-)

Tämän päivän ohjelmasta sen verran, että meillä ei ole sen suurempia kekkereitä. Isommat bileet järjestetään jahka on vuorossa 10-vuotissynttärit. Mutta kyllä Wimputti jonkin speciaalilelun saa ja ehkäpä vähän ylimääräistä herkkua ruoan sekaan.

Kiitokset Arjalle luottamuksesta että sain Wilman itselleni, parempaa koiraa en olisi uskaltanut edes haaveilla.