Perjantaina suuntasin kohti Joensuuta, ja tällä kertaa ilman koiraa. Hieman orpo olo kieltämättä lähteä näyttelyihin tyhjin käsin, mutta onneksi paikalta täytettä aina löytyy  Matkan tarkoituksena oli olla apukätenä ja esittää Jetro (B.Yocothai) sunnuntaina kehässä kun omistaja Sari oli kehäsihteerinä toisessa kehässä koko päivän.

Lauantaina sade ajoittui sitten mustien kehän ajaksi, mutta vetisistä olosuhteista huolimatta lystiä piisasi varsinkin kun telttaseurueen koirat menestyivät hienosti kehässä. Kehien jälkeen oli luvassa jalostustarkastus, johon olisi kyllä minun mielestä seutukunnalta tulla enemmänkin koiria... No, ehkäpä jonain toisena kertana. Nälkä saatiin poistettua Aulin loihtimien herkkujen ansiosta, nam  Kiitokset vaan Aulille kestitsemisestä. Sultsinat ovat tilauslistalla aina tästä lähtien

Sunnuntaina oli vuoro esittää Jetro kehässä ja ihan hyvinhän se menikin. Rankkasade vilvoitti tällä erää pippureiden kehän aikana. Harvoin näkee veden satavan sivusuunnassa (pikkusen nimittäin tuulikin välillä  ) Voittoa ei herunut kun "tallin" toiset pojat menivät edelle, mutta PU3 sijoitus tuli kuitenkin. Jetro esiintyi tosi hienosti ja mikäpä hänen hihnan päässä onkaan olla kun jäppinen on "ammattilainen".

Onnittelut uudelle muotovalio Kassulle ja omistaja Aulille, Arjalle molempien päivien super menestyksestä, Eevalle Topin hienosta VSP sijoituksesta ja CACIBISTA sekä Helille pöydän putsaamisesta pippureissa  Pian taas nähdään!