Perjantai aamuna pakkasimme J-P:n kanssa auton ja lähdimme ajelemaan kohti pohjoista. Matkan varrella pysähdyimme Kempeleessä, jonne jätimme lauantain Oulun näyttelyä varten Alman ja jatkoimme matkaa kohti naapurimaata. Majoituimme Pite Havsbadissa, joka oli kirjaimellisesti melkoinen tivoli. Hotelli oli ihan ok muuten, mutta huoneemme sijainti oli hitusen huonolla paikalla. Naapurissa oli nimittäin ravintola, jossa ilman hämärinä tunteina alkoi jokin trubaduuri jodlaamaan. No, luojan kiitos siellä oli trubaduuri (joka osasi jotenkuten sentään laulaa) eikä mikää karaoke... Itse näyttely meni miten meni... Hellga oli PN3 ja sai vara-Cacibin. Matkassamme ollut Rolle oli luokkansa kolmas. Pronssi ei pahemmin sydäntä lämmittänyt, mutta minkäs teet. Onpahan taas ensi vuonna hyvä syy lähteä koettamaan onnea siihen suuntaan

Alma neiti oli lauantain näyttelyssä sitä mieltä, ettei ulkona voi liikkua moisessa kelissä. Neitiä mahtoi kyllä muutenkin koko tilanne vähän jännittää kun kylmiltään joutui moiseen pyöritykseen, ja vielä ilman mammaa!  Tuomari antoi todella hyvän arvostelun, mutta liikkeiden takia lopputulos oli eh.

Sunnuntaina olikin jo uusi päivä ja uudet kujeet. Sade oli väistynyt ja keli oli oikein hyvä. Alma-neiti kunnostautui kehässä esiintymällä reippaasti ja sijoittui hienosti PN4:ksi ja VSP-junioriksi komian serkkupojan ollessa ROP-juniori. Onnittelut Vesalle, Katjalle, Eijalle & Jussille!!! Heguli oli tuomarin mieleen, mutta hävisi valionartulle tullen PN2:ksi sertin ja vara-cacibin kera.

Results:

Oulu int show 16.7.2011, judge Soile Bister

Big Paw´s Cover Girl: EH / VG

Piteå int show 16.7.2011, judge Leo Theenen

Svartheim´s Helter Skelter: PN3 + vara-CACIB / BF3 + res-CACIB

Oulu int show 17.7.2011,

Big Paw´s Cover Girl: PN4 + VSP-juniori / BF 4 + BOS-junior

Svartheim´s Helter Skelter: PN" + SERT + vara-CACIB / B2 + CAC + res-CACIB

Picture below: S. Helter Skelter in Piteå