Apua, tajusin piiitkästä aikaan, että blogia ei ole päivitetty valovuosiin. Uudet sivut julkaistiin talven aikana ja silloin tulin luvanneeksi, että blogi tulisi päivitettyä ajantasalle. No näin ei sitten olekaan kiireiden takia käynyt.

Mutta, ihan pikaisesti yhteenveto alkuvuodesta, viime vuotta en jaksa lähteä kuromaan kiinni enää.

Piipahdimme tamminäyttelyssä, johon osallistui Lara (S.Cruella De Vil) ollen Rop-veteraani. Lisäksi näyttelyyn osallistui kasvattimme viimeisimmästä pentueesta: Mari (S. Into The Light) joka sai erin. Mari palaa kehiin Rovaniemen juhannusnäyttelyssä.

Alma kävi silmätarkastuksessa helmikuussa ja silmä oli terve. Puhun silmästä yksikössä, koska enempää ei ole. Kiitos viime kesäisen kohtaamisen siilin kanssa... Alma oli tarkoitus astuttaa keväällä mutta suunnitelmat menivät uusiksi meistä riippumattomista syistä :-(

Toukokuussa osallistuimme Joensuun kansainväliseen ja kansalliseen näyttelyyn. Hellga (S. Helter Skelter) oli ROP molempina päivinä ja kansainvälisestä näyttelystä irtosi CACIB. Nyt Hellgalta puuttuu enää 1 ulkomaan CACIB jota lähdemme tavoittelemaan aikasintaan ensi vuoden kesällä. Joensuun näyttelyyn osallistui myös pitkän tauon jälkeen Hellgan tytär, Perla (S. I Want It All) saaden sertin molemmista näyttelyistä. Perlan turkki oli jo näyttelyssä auttamatta yli, joten viimeisen sertin metsästys jäänee seuraavaan turkkiin.

Viime viikonloppuna laumamme vahvistui uudella jäsenellä: Big Paw´s It´z All About Me, alias Berit (Rozarka Rezlark x Esquire Rezlark). Tulevaisuus näyttää mitä pikkuveijarista kehkeytyy.

Berit-normal.jpg