Vuoden ensimmäinen näyttely joka on vielä kotinäyttely on merkitykseltään melkein samalla tasolla kuin erkkari ja messari. Usein on käynyt niin, että tänä aikana kenelläkään koirista ei ole ollut karvat kohdillaan, mutta aina kun kunnossa ollaan, näyttelyyn on osallistuttava. Näyttelyyn oli ilmoitettu Hellga ja Wilma-mummeli. Saimme näyttelyvieraaksi komean pojan Kempeleen suunnasta: Big Paw´s Daredevil After Darkin, eli kotoisammin Quijon omistajansa Katjan kera. Perjantai ilta meni  niin nopeasti ja aamu koitti jopa nopeammin. Aivan ihana kun kerrankin aikataulu piti, näyttelypaikalle on matkaa vain n. kilometri ja kehän laidallekin päästiin varsin vaivattomasti. Ja sitten tuloksiin, Quijo oli PU2 ja sai sertin ja vara-CACIBIN, Rolle (Tornado Grasant) upeasti PU1 + CACIB ollen lopuksi ROP ja RYP3!!! Upeata Inga ja Pete, onneksi olkoon vielä tätäkin kautta!!!

Sitten tyttöjen tuloksiin, Hellga oli PN1 + CACIB ja VSP. Wilma sijoittui toiseksi veteraaniluokassa saaden SA:n mutta paras narttu kilpailussa nuoremmat vetivät pidemmät korret.

Hellgan arvostelu: Very nice champion bitch, excellent type. Typical head. Nice neck and topline. Very good forechest. Powerfull body. Moves with good drive, a bit loose in front. Excellent coat and colour.

Wilman arvostelu:  11 years in fantastic condition. Typical head, good lenght. Good neck. Very good forechest. Powerfull body, still strong in topline. Short enough in body. Moves with good drive, a bit loose in front. Very good coat and still lovely colour. Thank you for showing her.

Results from Kajaani int show, judge Mette Tufte, Norway

Svartheim´s Helter Skelter, "Hellga": BOS & CACIB

Backout´s Quincy, "Wilma", vet exc, vek 2 + ck