Loma on ohi ja paluu arkeen on ollut hieman nihkeää, nimittäin sen verran mukava viikko on takana. Viikko sitten torstaina pakkasin auton täyteen kamppeita ja koiruuksista Laran ja Alman. Suuntasimme Långvikiin Alman kasvattajien Eijan ja Jussin (kennel Big Paws) luo. Pienen hengähdystauon jälkeen pakattiin koiralauma autoon ja suunnattiin lähimetsään lenkille. Ilma oli erinomainen lenkkeilyä ajatelleen. Ainoa asia mikä tuotti harmaita hiuksia olivat hirvi- tai lintukärpäsarmeija, joka hyökkäsi kimppuun... Araknofiliaa potevana ei mikään kiva juttu   Lisäksi harmaita hiuksia aiheutti Laran lyhytaikainen katoaminen metsän siimekseen. Kylläpä meinasi tulla ylimääräisiä sydämen tykytyksiä... Laralla tuntui kyllä olleen hauskaa

Perjantai sujui kamuja tavatessa (Arja ja Carina - oli tosi kiva treffata!) ja iltalenkin jälkeen Eija loihti Larasta oikean kaunottaren - jotkut ne osaa trimmata... ja jotkut ei niinkään. Kiitos Eija!

Lauantai aamuna herätys oli jo viiden aikaan, jolloin aamulenkin jälkeen alkoi Laran puunaaminen ja viimeistely. Sitten vaan nokka kohti satamaa ja seikkailu kohti Tallinnaa alkoi. Laivamatka sujui hyvin vaikkakin meikäläisittäin hitaasti (tuleva koitos jännitti sen verran paljon). Tallinnassa oli 2 ja 9 ryhmien näyttely, jossa tavoitteena oli saada Laralle serti joka olisi oikeuttanut Viron mva:n arvoon. Näyttelypaikka oli kiva ja tilaa mukavasti pystyttää teltta kehän laidalle. Laran ulkoiluttaminen ennen kehää antoi jo odottaa vaikeuksia. Lara oli nimittäin aivan käsittämättömän villillä päällä! No arvatenkin meno ei pahemmin rauhoittunut eikä oma jännittäminenkään tilannetta parantanut. Lara oli kehässä kuin pahainen penikka, josta olisi ollut huomattavasti hauskempaa vain kirmata ympäri kehää omaan tahtiin (lue: täyttä laukkaa...). Lopputuloksena oli paras narttu 3 sijoitus ja serti tietty meni nokan edestä (kuten aiemmallakin yrittämällä ). Ei voi mitään, mutta jäipähän tulevaisuuteen tavoiteltavaa ja eiköhän sitä uusi reissu tehdä taas ensi vuoden puolella  Näyttelyn jälkeen kulutimme aikaa shoppailemalla ja pitihän sitä paluumatkalta laivastakin jotain tuliasia ostella.

Sunnuntaina kun ajelin kotiinpäin sain viestiä Hannelta, joka oli Helsingin näyttelyissä Ompun (Svartheim´s Exclusive) kanssa. Omppu sai kivan arvostelun, mutta tuomarille Ompun silmät olivat liian vaaleat ja etuliikkeetkin olisivat voineet olla paremmat, tuloksena AVO EH 4. 

Kiitokset Arjalle Ompun siistimisestä, neiti näyttää tosi sievältä! Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonlopun kisoihin

Kotiuduttua meni maanantai levätessä ja tiistaina sain vihdoinkin Wilman nypittyä. Muori oli sitä mieltä ettei homma miellytä...  Keskiviikkona olikin sitten paluu arkeen ja töihin, pyh, Juuri kun pääsi lomatunnelmaan, niin loma päättyikin... Heguli on ollut nyt JP:n matkassa töissä, jotta se ei rasittaisi jalkaansa riehumalla Alman kanssa. Kuntoutus lähti hyvin käyntiin, kunnes leikkikaveri palasi reissusta ja ontuminen alkoi uudestaan

Kiitokset vielä erikseen Eijalle ja Jussille hauskasta viikonlopusta ja kaikesta avusta!!!