Kylläpä viikko on tuntunut pitkältä kun odottaa viikonloppua kuin hevonen kesää. Luvassa on pennun tuoksua ja pääerikoisnäyttely, jossa ei kylläkään omia koiria tällä erää esiinny. Kyseessä on kuitenkin sellainen näyttely, ettei sieltä pois voi olla. Perjantaina on lomapäivä ja junaan ois tarkoitus hypätä jo kukonlaulun aikaan. Toivottavasti junat kulkevat tällä erää ilman suurempia ongelmia...

Lauman kuulumisia: Hellgalla, Laralla ja Siirillä on juoksut ja talossa on hurjasteltu L-koodin tapaan (tai niin ainakin luulen, kun ko. ohjelmaa ei ole tullut katsottua). Voisi jo melkein kuvitella, että osa koirista olisi uroksia, menon ollessa villeimmillään. Onneksi kausi alkaa olla jo voiton puolella ja toivottavasti meininki rauhoittuu... Ja pian!

Lara ja Siiri kävivät rokotuksella eilen ja samalla tutkailtiin Siirin ihoa, joka on taas alkanut oireilemaan. Ko. lääkäri kirjoitti lähetteen yksityiselle, jolla on paremmat mahdollisuudet tutkia, mikä mättää. Kilpirauhasen vajaatoimesta ei pitäisi olla kysymys (vaikka monet oireet siihen viittaavatkin), koska se asia tutkittiin loppusyksystä ja silloin arvot olivat normaalit. Onko se sitten kilpparin liikatoimintaa, jokin muu aineenvaihdunnallinen ongelma, atopiaa,  vai allergiaa selviää sitten, jahka tutkitaan lisää. Nyt aloitetaan jo uusi ruokavalio ja tsekataan onko siitä jo aluksi apua. 

Sanna kävi hieromassa Wilma-mummelia eilen ja ihan vetreässä kunnossa madam on, paria lihasjumi kohtaa lukuunottamatta. Ainoa, mikä vähän jäi mieltä kaiveleman, oli kylkeen ilmestynyt patti. Sitä nyt sitten seurataan ja kädet kyynärpäitä myöten toivotaan sen olevan vain rasvapatti.