Kesä ja etenkin kesäloma meni ohi salamana eikä kesästä ole tietoakaan, etenkin kun katsoo ikkunasta ulos...

Osittain aika kesällä meni niin nopeasti pentujen hoidon ja näyttelyissä kiertämisen ansiosta. Tänä kesänä meidän porukoista ei kisannut kuin Alma (Big Paw´s Cover Girl). Alman osana oli hyvin usein olla toinen ja välillä tuntuikin, että ollaan sitten ikuisia kakkosia eikä tavoitteet tule saavutettua ei sitten millään. Onneksi olin väärässä ja Almasta tuli Suomen muotovalio Oulun KV näyttelyssä. Lisäksi kauden kruunasi Kuopion näyttelystä saatu CACIB. Nyt Almiina kasvattaa karvaa jotta saadaan se kuoria alas vielä tämän syksyn aikana jotta se olisi iskussa keskitalven koitoksissa.

Hellga (Svartheim´s Helter Skelter) on palautunut pentujen hoidon jälkeen todella hyvin ja kasvattaa nyt puolestaan turkkia, jotta voidaan osallistua muutamaan loppuvuoden näyttelyyn.

Pennut ovat lentäneet pesästä (tai jos ollaan ihan tarkkoja niin viimeinen, eli Kirppu (S. Itsy Bitsy) lähtee omaan kotiin tänään. Perla (S. I Want It All) jää kasvamaan kotiin ja aika näyttää millainen hänestä kasvaa isona tyttönä.

Seuraavat pennut on suunnitteilla vasta ensi vuoden syksylle. Jos vain kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin mielenkiintoinen yhdistelmä on luvassa heart

Kotisivuja ei ole tullut päivitettyä aikoihin, johtuen osittain siitä, että suunnitteilla olisi teettää uudet sivut. Nykyiset ovat jo aikansa eläneet ja ne on alkaneet kyllästyttää. Toivottavasti saadaan uudet käyttöön vielä tämän vuoden puolella.