Eläinhieroja /-refleksologi Sanna Uhlbäck käy hoitamassa koiriamme aina aika ajoin, jotta koirat pysyisivät mahdollisimman hyvässä kunnossa. On muuten yllättävää, vaikka kuinka koira näyttää ja vaikuttaa normaalilta, se saattaakin olla sieltä täältä kipeä. Ne kun eivät osaa sitä meille ihmisille kertoa jos jokin lihas on jumissa... Tästä syystä koiriemme lihashuoltoa pidetään myös tällä tavoin kunnossa :-)

Sanna kävi tänään hoitamassa Wilma-mummelia. Mummeli oli oikein vetreässä kunnossa, eikä lihasjumeja tuntunut missään. Kovasti tuntui hieronnasta nauttivan kun silmät menivät välillä kiinni ja lötkötti pöydällä aivan rentona. Hoidon jälkeen puin Wilmalle Back On Track puvun, mikä vielä edesauttaa lihashuoltoa. Voin muuten vilpittömästi suositella pukua muillekin. Onhan se vähän hintava, mutta sen tuoma hyöty kyllä kattaa kustannukset.

Kovasti odotellaan ensi vuotta, jolloin mummeli palaa takaisin näyttelykehiin. Se on edelleen uskomattoman hienossa kunnossa: karva on super karkeaa ja lakan mustaa ja liikkeet ovat yhtä upeat kuin nuorena tyttönä :-)