Nyt on takana vuoden ensimmäinen näyttely. Meidän osalta se jäi vähän "tynkä" näyttelyksi, koska kuten ed. kirjoituksessani mainitsin, Chilin piti jäädä kotiin pissatulehduksen takia. No ei siihen maailma kaatunut ja katse on jo tulevaisuuteen sen kanssa.

Mutta, mitä sitten viikonloppu toi tullessaan. Lauantaina fixasin Ompun (S. Exclusive) ja varsin nätti tyttö siitä tulikin. Trimmin jälkeen hain Johannan ja Arton meille kahville tsekkaamaan Pepin sukulaisia ;) ja käytiin vielä katsomassa Rollea ja Veetiä Ingan ja Peten luona. Sitten mentiinkin jo porukalla syömään ja voi veljet, ruoka oli hyvää ja riittämiin :) Kiitokset minun ja J-P:n puolesta Arjalle, Titalle, Kaukolle, Heidille, Johannalle, Artolle, Hannelle ja Jannelle sekä Ingalle ja Petelle mukavasta illallisseurasta!

Itse näyttely oli järjestetty mukavasti. Edellisinä vuosina kehän reunalla on saanut olla kuin puun ja kuoren välissä. Nyt tilaa oli vaikkakin kehä oli aika pieni, riittävä tosin pienille koirille. Tuomari tykkäsi, että paria eh:n saanutta koiraa lukuunottamatta kaikki muut olivat erinomaisia, mielenkiintoista...  Joka tapauksessa, osasi hän kaivella sieltä myös helmet joukosta. Nimittäin, Johannan Peppi (Heathkeeper´s Front N'Center)  oli ennustukseni mukaisesti ROP! Sylin täydeltä onnea Johanna! Meidän lapsukaisista näyttelyissä kisasivat musta-hopeat Otto (S. Evil Kneivel) ja Omppu. Otto oli hienosti PU4 ja Omppu PN3 + va-sert! Sijoitukset olivat hienoja, ottaen huomioon suuren koiran määrän (mustia 19 ja m-h:ta 27). Onnittelut naperoiden omistajille, Hannalle, Hannelle & Jannelle! Onnittelut myös Aulille ja Annelle Lotan ( Juliuksen Liz Tailor) VSP:stä ja valioitumisesta!

Saldona siis, mitä mukavin viikonloppu :)  Kehän laidalla oli leppoisia ja kannustava tunnelma :) Pitkänmatkalaisille etenkin, tervetuloa taas ensi vuonna!