Jokunen viikko sitten Vuodatuksen serveri ilmeisesti kärtsähti ukkosella jolloin kaikki kuvat otti ja hävisivät blogista. Viime tietojen mukaan ongelma olisi lähiaikoina korjattu. Saa nyt sitten nähdä.

Joka tapauksessa blogia ei ole tullut päivitetty vaikka monenlaista on sattunut ja tapahtunut viime aikoina. Alma (Big Paw´s Cover Girl) on kierrellyt Suomessa ja piipahti myös Ruotsissa näyttelyissä. Almasta tuli valio Oulun KV näyttelyssä ja sen jälkeen käväistiin huvin ja urheilun vuoksi lähikylän ryhmiksessäkin. Seuraava etappi olisikin Kuopion 3 näyttelyä, jonka jälkeen Alma jää ansaitulle lomalle.

Pennut (osa)  ovat lähteneet maailmalle. Kaikilla kuuluu menneen oikein mukavasti. Kirppu vielä odottelee, että tulevat omistajat ovat saaneet käydä ulkomaan reissulla ja muuttaa sitten vasta uuteen kotiin enonsa Maxin kaveriksi. 

Vielä olisi varsin lupaava tyttöpentu vapaana. Mielellään näyttelyistä kiinnostuneelle vaikkei se pääasia olekaan. Lisätietoja ja kuvia voi tiedustella puhelimitse: 044-5089222. 

Muuten kuvatuksia ym. päivitellään jahka saavat blogin toimimaan normaalisti.